Vallende katten

Vandaag ging ik met man, dochter en hond naar de Kunsthal. Zoon was de hele dag onder de pannen bij een verjaardagsfeestje. Man en dochter genoten van de tentoonstelling Kattenliefde, terwijl ik met de hond in het café zat zesde klas essays na te kijken, onder het genot van een cappuccino. Jimmy lag al snel aan mijn voeten te dommelen. Dat mag een wonder heten, want het was stervensdruk in het café, dankzij een of andere gelegenheid van de bankgiroloterij. Gelukkige winnaars kregen een rondleiding, daarna koffie met appeltaart. Ze vielen vooral op omdat ze hun jassen aanhielden aan tafel en koffie dronken uit grote zilveren kannen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s