Vallende katten

Vandaag ging ik met man, dochter en hond naar de Kunsthal. Zoon was de hele dag onder de pannen bij een verjaardagsfeestje. Man en dochter genoten van de tentoonstelling Kattenliefde, terwijl ik met de hond in het café zat zesde klas essays na te kijken onder het genot van een cappuccino. Jimmy lag al snel aan mijn voeten te dommelen. Dat mag een wonder heten, want het was stervensdruk in het café, dankzij een of andere gelegenheid van de bankgiroloterij. Gelukkige winnaars kregen een rondleiding, daarna koffie met appeltaart. Ze vielen vooral op omdat ze hun jassen aanhielden aan tafel en koffie dronken uit grote zilveren kannen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s