Sint en Piet

Ik verbaas mij ieder jaar weer over de Pieten-discussie. Het zijn namelijk volwassenen die zich vastklampen aan Zwarte Piet, kinderen interesseert het geen sikkepit wat voor kleur een Piet heeft. Ik heb mijn kinderen er nog nooit over gehoord. Chinese Piet, Surinaamse Piet, Hollandse Piet, Turkse Piet, Regenboog Piet, meisjes Piet, jongens Piet – ze zijn allemaal even leuk en welkom. Als ze er maar voor zorgen dat die pakjes goed aankomen natuurlijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s