Sint en Piet

Ik verbaas mij ieder jaar weer over de Pieten-discussie. Het zijn namelijk volwassenen die zich vastklampen aan Zwarte Piet, kinderen interesseert het geen sikkepit wat voor kleur een Piet heeft. Ik heb mijn kinderen er nog nooit over gehoord. Chinese Piet, Surinaamse Piet, Hollandse Piet, Turkse Piet, Regenboog Piet, meisjes Piet, jongens Piet – ze zijn allemaal even leuk en welkom. Als ze er maar voor zorgen dat die pakjes goed aankomen natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s